Cristian Tudor Popescu a declarat, luni, la Europa FM ca PSD nu s-a schimbat cu nimic in ultimul an si ca acum doar „mimeaza” pro-europenismul.

<

„Oamenii care anul trecut voiau sa reinstituie aici un soi de democratura, o dictatura cu aparenta de democratie, in stil ceausist, adica national-comunist, cu anti-occidentalism, cu nationalism-extremist si cu desfiintarea justitiei, acesti oameni sunt tot acolo. In afara de domnul Dragnea, retras pentru meditatie, sunt toti acolo. Se si vede… in PSD tensiunile intre garda national-ceausista si cei care incearca sa mimeze. Au ales solutia asta, asa fac partidele cu trecut totalitar, s-a mai intamplat in istoria PCR. Dupa o perioada in care dictatura a mers foarte sus, cel care a venit dupa a mimat un dezghet, o deschidere.

‘Dom’le, s-au facut greseli’. Nucleul minciunii de partid si de stat ramane neschimbat, dar incercau sa dea impresia ca sunt pro-europeni, nu mai au obsesiile anti-justitie ale lui Dragmea. Nu-i adevarat, totul e o mima acolo. Sa vedem cine castiga dintre cele doua tabere, nu exista o mare diferenta oricum intre ele”, a declarat CTP la Europa FM.

Transparenta face diferenta