Cristian Tudor Popescu are o reactie dura fata de comportamentul manifestat de Viorica Dancila si Gabriela Firea in urma dezbaterii lui Klaus Iohanni cu jurbalistii.
„Abjecta G. Firea a postat, dupa ‘cacarea’ precedenta la adresa spitalului pentru copii bolnavi de cancer, un fake news de un primitivism colosal: presedintele Iohannis ar fi avut casca in ureche la conferinta pe care a sustinut-o vorbind liber tot timpul!”, a scris CTP pe Facebook.

<

Postarea integrala:
Dancila a avut „zbaterea” cu Iohannis!
Ultima ora. In replica la raspunsurile libere la intrebarile jurnalistilor pe care le-a dat vreme de aproape o ora si jumatate Klaus Iohannis, Dancila a navalit in sediul PSD, a citit de pe hartii o lista de minciuni, insulte si victimizari feministe la adresa lui Iohannis, elaborata intr-un timp de record mondial, aratand exact ce ar face daca l-ar avea in fata. Nu a asigurat nici macar un microfon pentru jurnalistii prezenti, ca sa auda ca lumea telespectatorii intrebarile lor.
I s-a cerut sa raspunda cum e cu ceasul de aur „uitat” in declaratia de avere. A raspuns: „Nu costa 5.000 de euro”. Dar cat? 4.999?

La intrebarea „Va mentineti declaratia ca pe 10 august a fost o lovitura de stat?” a refuzat, penibil, sa raspunda si a parasit sala.
Dna Dancila a produs dovada perfecta pentru opinia argumentata de subsemnatul in postarea alaturata, si anume ca bine face Iohannis ca o trimite la plimbare.
Iar abjecta G. Firea a postat, dupa „cacarea” precedenta la adresa spitalului pentru copii bolnavi de cancer, un fake news de un primitivism colosal: presedintele Iohannis ar fi avut casca in ureche la conferinta pe care a sustinut-o vorbind liber tot timpul!
Minciuna sfruntata pe care a preluat-o si distribuit-o tot PSD-ul!
Orice om cu un dram de minte gandeste: cum sa vorbesti liber dupa casca din ureche raspunzand unor intrebari pe care nu le stii dinainte? Intai ar trebui sa asculti ce-ti spune ala in casca, presupunand ca e un geniu suprauman, capabil sa elaboreze raspunsul pe loc, si pe urma gavaresti, cu pauze mari. Or, Iohannis a vorbit cat se poate de cursiv si cu raspunsuri evident spontane, intre care tocmai cel la intrebarea cu casca a fost plin de umor: si-a aratat cu degetul urechea dreapta, urechea stanga si apoi crestetul capului: „Aici e casca!”.

Transparenta face diferenta