Cristian Busoi, acuzat de scandal in avion: ”Cum a putut sa invite numai mitocani?”

0
383
Directorul Muzeului Țăranului Român, Virgil Ștefan Nițulescu, a povestit că 55 de invitați ai eurodeputatului Cristian Bușoi au făcut scandal în avionul cu care se întorceau de la Bruxelles, potrivit Mediafax.
”În avionul de întoarcere de la Bruxelles erau 55 de oameni invitați (pe banii Parlamentului) de Cristian Bușoi la Parlamentul European, ca să vadă cum se muncește acolo. Atmosfera era de stadion, la meciuri din Liga a III-a (nu am fost, niciodată, la un asemenea meci, dar așa îmi imaginez): urlete, cîntece (imnul PD-L, ăla cu omul bun) cîntate ca la crășmă, glume proaste și înjurături la adresa Mariei Grapini, a lui Cristian Pârvulescu, Mircea Diaconu (cei trei erau în avion), Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea (ăștia doi nu erau). Cei 55 au protestat că mîncarea și vinul servite nu erau îndeajuns de bogate… Culmea a fost că, în momentul în care a aterizat avionul, cei 55 s-au ridicat să își ia bagajele. Însoțitoarele i-au rugat să se așeze, pentru că avionul nu a ajuns la locul de parcare. S-au ales cu tot felul de mitocănii. Pînă la urmă, pilotul a oprit avionul și a refuzat să se mai miște, până cînd nu s-au așezat toți pasagerii pe scaune. Alte înjurături. Tot scandalul a duret 15 minute. Au urmat îmbrînceli. Cei 55 vroiau să iasă primii din avion. În fine. N-am mai văzut așa ceva, într-un avion Tarom. Problema mea e alta: îl cunosc de mult pe Cristi Bușoi. E un om civilizat și bine crescut. Cum naiba a putut să invite un asemenea om numai mitocani, ca să îi învețe cum se face campania electorală pentru europarlamentare? Cu ăștia vrea PNL să facă o campanie decentă”, a povestit, pe Facebook, Virgil Ștefan Nițulescu.

 Europarlamentarul Maria Grapini a confirmat, într-un comentariu, veridicitatea informațiilor.

”Confirm cele spuse. Atâta lipsă de civilizașie și atâta mitocănie nu am văzut. păcat! În avion era și un comisar și alte persoane străine! Asta e imaginea care vrea să o facă pnl în Europa?”, a comentat Grapini.
Cristian Bușoi a spus că relatarea directorului MȚR este ”exagerată”.
“Sunt în acțiuni prelectorale în Ialomița și Brăila, nu am putut verifica informația foarte bine, înțeleg de la colegii mei că este exagerată aceasta relatare, dar dacă a fost cineva care a avut o atitudine nepotrivită, voi cere să se ia măsuri”, a declarat, pentru Mediafax, Cristian Busoi.

<