Acasă Bani Credinciosul cuplu Firea-Pandele a angajat-o pe bani publici pe videochatista Oana Lovin

Credinciosul cuplu Firea-Pandele a angajat-o pe bani publici pe videochatista Oana Lovin

673

Oana Lovin, fost model de videocahat, actual activist PSD specializata in scandaluri publice, anunta ca va modera o emisiune la Metropola TV. Acest post TV este controlat de Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari.

Oana Lovin le-a cerut fanilor ei de pe Facebook sa ii sugereze un nume pentru o emisiune TV. La intrebarile acestora, ea a confirmat ca va modera o emisiune la Metropola TV.

Metropola TV a fost infiintat de Consiliul Local Voluntari, functionarea sa fiind asigurata cu bani din bugetul localitatii, prin urmare cu bani publici.

Oana Lovin s-a remarcat, alaturi de Codruta Cerva, prin numeroase scandaluri publice. Recent, ea a fost amendata cu 400 de lei si i s-a intocmai dosar penal in urma violentelor din fata Ministerului Sanatatii.

Pentru violentele din fata Ministerului Sanatatii, Lovin si Codruta Cerva risca inchisoare de la 3 luni la 5 ani sau amenda penala.

Politia Capitalei anunta, intr-un raspuns pentru aktual24.ro, ca activistele PSD Codruta Cerva si Oana Lovin s-au ales cu dosar penal „sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violente” in urma agresiunile din data de 14 aprilie din fata Ministerului Sanatatii.

In 14 aprilie, cele doua l-au lovit in numeroase randuri cu piciorul pe un tanar care incerca sa stranga mizeriile si ciolanele aruncate pe treptele Ministerului Sanatatii. De asemenea, Codruta Cerva a incercat sa-si infiga varful umbrelei in fata acelui tanar.

Codruta Cerva si Oana Lovin au fost si amendate cu cate 400 de lei de Jandarmeria Bucuresti pentru violentele si scandalul provocate in fata Ministerului Sanatatii in ziua in care Vlad Voiculescu a fost demis.

Activistele PSD Codruta Cerva si Oana Lovin l-au lovit cu piciorul si cu o umbrela in fata pe un tanar care a dorit sa stranga gunoaiele aduse de cele doua in fata Ministerului Sanatatii. Tanarul nu a reactionat, desi ar fi fost in legitima aparare.

Cerva si Lovin au adus ciolane si saci cu gunoaie pe treptele Ministerului Sanatatii, solicitand astfel demisiliile lui Vlad Voiculesci si Andreea Moldovan. Un tanar a a aparut la un moment dat sa stranga aceste gunoaie, insa a fost atacat extrem de violent de cele doua. Codruta Cerva l-a lovit cu piciorul si a dorit sa-i infiga varful umbrelei in fata. Tanarul nu a ripostat deloc, insa a fost preluat apoi de o ambulanta.

„Mars de acolo. Mars de aici, sclavule, de ce nu ai venit sa te agiti pentru mortii astia, ma jegule?”, a urlat Oana Lovin.

Codruta Cerva: Cine te-a trimis, ma trepanatule?

Oana Lovin: Un jegos care linge clantele lui Voiculescu…

Ulterior, dupa interventia jandarmilor, cele doua si-au facut complimente reciproc in legatura cu loviturile date tanarului.

„Depune plangere fatalaul, hahaha. Ce picior i-am tras in cur de nu s-a vazut. Da, au filmat astia. Dar tu i-ai varsat cafeaua in cap? Hahaha”, i-a spus Cerva lui Lovin.

„Nu eu l-am calcat pe mana. Si-a bagat mana sub piciorul meu. Eu mergeam pe scara, cine avea o pozitie nenaturala? Cum adica l-am calcat pe mana? Eu ii fac plangere ca efectiv si-a permis sa bage mana sub piciorul meu, daca ma impiedicam si cadeam pe scari, era ud. Si cafeaua nu stiu daca i-am varsat-o in cap, din greseala”, a reactionat Lovin.

„Daca fatalaul se mai invarte pe aici si nu pleaca, il bat!”, a comentat Cerva.

Conform Realitatea TV, tanarul a fost preluat apoi de o ambulanta, fiind transportat la spital.

Sursa: Aktual24.ro

<