Copii batuti si abuzati sexual intr-un centru de plasament din Sectorul 5

Bătuți, amenintați și abuzați sexual. Sunt ororile prin care au trecut copiii de la un centru de plasament din Sectorul 5 al Capitalei. Mai mult, minorii erau obligaţi să umble dezbrăcaţi şi să se convertească la altă religie. Cinci angajați au fost reţinuti după o anchetă a poliţiştilor, informează B1 TV. 
Polițiștii Capitalei au efectuat mai multe percheziții, în urma cărora au reținut cinci persoane, managerul și alți angajați ai centrului de plasament. Ei sunt acuzați de comiterea mai multor infracțiuni, între care abuz în serviciu, tăinuire, influențarea declarațiilor, purtare abuzivă.
Un minor de 15 ani este acuzat că a obligat mai mulți minori din același centru să asiste la acte de exhibiționism, iar pe unul dintre ei chiar l-a obligat să întrețină relații sexuale. Conducerea instituției a aflat, dar nu a anunțat autoritățile.
Mai mult, se pare că angajații i-au bătut pe minori și i-au amenințat că-i vor pedepsi dacă nu acceptă să se convertească la o altă religie.
Iar o angajată a încercat să influențeze un copii să-și schimbe declarațiile și să susțină că a fost amenințat de o altă angajată, ca să spună că a fost obligat să întrețină relații sexuale.
Sursa: b1.ro

<