Continua pandelizarea Bucurestiului: Omul de incredere al lui Pandele din Voluntari pus la conducerea Companiei de Parking a Capitalei!

Consiliul de Administrație al Companiei Municipale Parking București SA, înființată anul acesta de Primăria Capitalei la inițiativa primarului general Gabriela Firea prin votul Consiliului General al Municipiului București (CGMB), l-a numit în funcția de director general al societății pe Niculae Constantin, fostul administrator public al orașului Voluntari, unde a mai condus companiile locale ale primăriei Electrovol SA, Ecovol SA și Salubritate, Apă și Canal SRL, informeaza Profit.ro.
Compania Municipală Parking București SA a fost înființată pentru construirea, gestionarea și exploatarea cu taxe a parcărilor auto în Capitală. Niculae Constatin a fost numit director general al companiei pentru un mandat de 2 ani. El a fost, până anul trecut, administrator public al orașului Voluntari, unde edil este Florentin Pandele, soțul primarului general al Capitalei Gabriela Firea.
La Primăria Voluntari, Constantin a mai condus și Direcția de Educație Cultural-Sportivă și Îngrijiri Comunitare, în cursul anului 2010.

Proiectul de buget al Companiei Municipale Parking București SA prevede pentru ultimele două luni din 2017 venituri de 2,29 milioane lei și cheltuieli de 2,23 milioane lei, din care 2,04 milioane lei reprezintă cheltuieli de personal. Pentru întreg anul viitor, documentul estimează venituri de 13,7 milioane lei și cheltuieli de 12,6 milioane lei, din care 11,03 milioane lei reprezintă cheltuieli de personal.
Efectivul de personal estimat este de 384 de salariați. Primăria intenționează, totodată, să majoreze de la buget capitalul social al companiei cu 3,88 milioane lei și să-i acorde un împrumut fără dobândă pe un an în sumă de 2,1 milioane lei.

Sursa: Profit.ro

<