Dezvăluiri uluitoare despre actorul Mugur Mihăescu, considerat liderul protestului anti-COVID din Piața Victoriei. El ar fi fost recrutat de Securitate și ar fi dat informații despre colegi și prieteni, sub numele conspirativ „Mihai”, informează Realitatea PLUS.

<

Potrivit reprezentanților CNSAS, Mugur Mihăescu ar fi fost recrutat în anul 1986, când ar fi semnat un angajament cu Securitatea si ar fi primit numele conspitativ „Mihai”.

Se pare că acesta dădea informații despre colegii săi, mai exact despre relațiile cu străinii pe care colegii sau prietenii lui le cultivau, dar și despre valuta sau bunurile din străinătate pe care aceștia le aveau.

Într-o intervenție telefonică la Realitatea Plus, Mihăecu a declarat: „Babau nu ma va face sa tac. Raspunsul meu este publicat astazi, la ora 18:00, pe Facebook, ca sa il aiba acolo. (…) Acolo va fi raspunsul. Nu va raspund nimic acum. Va las sa va uitati la ora 18:00. Voi veni cu argumente si dupa vom discuta. (…) De ce le e frica de mine? Eu nu vreau sa candidez nicaieri. Eu vreau doar sa candidez la o viata normala.”