Noul primar al Sectorului 1, Clotilde Armand, anunta ca a fost la sediul Politiei Locale Sector 1 unde a doat ordine stricte: „Gata cu politia politica, cu datul in judecata si intimidarea jurnalistilor, achizitiile frauduloase si intelegerile cu diverse clanuri interlope”, informează aktual24.ro.

<

„Am fost impreuna cu echipa mea sa vedem ce se intampla la Politia Locala Sector 1 si am discutat cu toata conducerea acestei institutii (seful cel mare era in concediu…).

Cred ca mesajul meu a fost foarte bine inteles de toti directorii de departamente din Politia Locala. Gata cu: politia politica, cu datul in judecata si intimidarea jurnalistilor, achizitiile frauduloase si intelegerile cu diverse clanuri interlope, constructiile ilegale si santierele abuzive sau de lipsa reactiei atunci cand este solicitat ajutorul. Cine nu a inteles asta nu mai are ce cauta in institutia politiei. Politia Locala Sector 1 trebuie sa devina un exemplu pentru bucuresteni, din acest moment Politia Locala Sector 1 este obligata sa respecte legea aplicand-o in litera si spiritul ei. Stiu ca aceasta reforma nu se face peste noapte dar am toate convingerea ca va reda increderea cetatenilor.

Dupa aceasta vizita am desigilat biroul primarului. Am semnat procesul de predare-primire cu vechea administratie si au inceput sa ajunga la mine multi metri cubi de dosare din diverse departamente ale primariei. Am organizat deja echipe de IT-sti in toata primaria care vor lupta sa spunem adio birocratiei si hartiilor inutile”, a anuntat Armand pe Facebook.

Sursa: aktual24.ro