Oreste: Clotilde Armand e buna doar sa arate cat de prosti sunt ceilalti

218

Administrarea Sectorului 1 a fost subiect de discutie intre jurnalistul Sorin Manea si invitatul sau Oreste Teodorescu la podcastul Bucurestiul. Oreste considera ca primarul Clotilde Armand nu a reusit sa comunice sau sa faca pentru locuitorii Sectorului 1 mai mult decat sa dezvaluie cum lucrurile au mers rau si sa se certe incontinuu.

Oreste Teodorescu:

Doamna Clotilde Armand a inceput bine o campanie de destructurare si de curatare a administratiei Sectorului 1 in ceea ce priveste marile jocuri de interese pastorite de dl Tudorache in mandatul trecut. Deci din perspectiva asta a inceputului de restructurare a Administratia Sectorului 1 doamna Clotilde Armand a inceput si a facut cumva… a livrat ca sa folosim asa ca numitor comun mizeria asta de termen folosita de Citu, dar care este absolut nepoliticoasa, dar hai sa zicem ca na asa e cand cultura se opreste la delivery atunci ramanem si noi ca sa ne inteleaga si domnul Citu. Ideea este in felul urmator. Din nefericire pentru locuitorii sectorului 1 doamna Clotilde Armand nu a reusit sa vina si cu pasul doi. Adica dupa ce recunosti simptomele se face o anamneza si vezi domne lucruri au mers prost in cel mai bogat sector din Bucuresti, pentru ca totusi bugetul sectorului 1 este un buget comparativ cu al unui oras mare din Romania, in ciuda faptului ca a fost cel mai finantat sector din din Capitala Sectorul 1 a ramas undeva inghetat in anii 2000. De prin 2000, 2001, 2002 incoace nu prea s-a mai facut nimic in sectorul 1. Eu asteptam ca doamna Clotilde Armand care are totusi o experienta manageriala internationala sa-si gaseasca o echipa si sa gaseasca o formula de la arhitecti, la ingineri, la baietii din IT…

Oreste Teodorescu:

Domnia sa are o experienta manageriala demult de multinationala, adica cel putin teoretic doamna Clotilde Armand ar fi trebuit sa inteleaga cum sa poata sa concretizeze niste proiecte teoretice, cateva dimensiuni pe care locuitorii Sectorului 1 le asteptau de la domnia sa. Sigur ca da, astazi doamna Clotilde Armand isi capitalizeze si propriile neajunsuri pentru ca lumea a asteptat foarte optimist si cu destul de multa rabdare ca nivelul de trai si nivelul de demnitate al unui cetatean al primului sector din Capitala sa creasca.

Din pacate cum spuneai si tu mai devreme si razboiul asta aproape fara finalitate cu companiile de salubritate si certurile intestine din interiorul Consiliului Local si toata galceava asta, care ea pare ca e blestemul nostru general nu au lasat-o au poate au impiedicat-o pe doamna Armand sa-si indeplineasca mandatul de primar suta la suta. Mie mi se pare ca Sectorul 1 in momentul de fata nu are o administrare suta la suta competenta. Cred ca doamna Clotilde Armand a ramas buna doar in a arata cat de prosti au fost ceilalti. Ei acum trebuie sa faca pasul urmator si sa ne demonstreze sau sa le demonstreze locuitorilor sectorului 1 ca dansa este mai buna decat ei.

<