Acasă Bani Clotilde Armand a castigat razboiul gunoaielor: Romprest e de acord sa reduca...

Clotilde Armand a castigat razboiul gunoaielor: Romprest e de acord sa reduca la jumatate banii incasati de la bucuresteni

236

Compania Romprest a semnat, miercuri, un acord cu Primaria Sectorului 1 prin care accepta sa asigure serviciile de salubritate din Sectorul 1 la jumatatea pretului solicitat la inceputul anului.

Astfel, Romprest a acceptat un tarif de 10-12 milioane de lei pe luna, fata de 20 de milioane de lei, cat a cerut initial, conform unui document publicat de G4 Media.

Pana la sfarsitul saptamanii va fi incheiat un protocol intre companie si autoritatea locala, care stabileste conditiile de prestare a serviciului de salubritate in Sectorul 1 in acest an. Contractul pe care il are primaria cu Romprest nu va fi modificat.

In minuta semnata miercuri, primaria a propus un tarif de 10,5 milioane de lei, iar Romprest solicita 12,5 milioane de lei. Tariful exact va fi prevazut intr-un protocol care va fi incheiat pana la finalul acestei saptamani.

Refuzul lui Clotilde Armand de a plati in continuare sumele uriase solicitate de Romprest a declansat un jihad mediatic din partea posturilor Antena 3 si Romania TV. PSD s-a alaturat imediat atacurilor iar in aceste momente strange semnaturi pentru demiterea primarului Sectorului 1.

Chiar in seara in care Romprest a acceptat sa lucreze la jumatate de pret, Ciolacu a sustinut ca primarul Clotilde Armand este „seful mafiei”.

Solicitat sa comenteze faptul ca Armand a fost in vizita la Directia Generala Anticoruptie, Ciolacu a sustinut ca se astepta ca aceasta sa fie retinuta. Armand a semnat recent un protocol cu DGA pentru a institui proceduri anticoruptie in cadrul Primariei Sector 1.

„N-au retinut-o? Fraudarea alegerilor este fapta penala. Am crezut ca s-a dus la DGA sa se predea. Ma asteptam de la DGA sa ne dea niste detalii.

Sub aceasta masca ca vrem fara penali, fura altii alegerile, nu se poate asa ceva. Am raspuns si de la Pro Romania, si de la PPUSL, si de la ALDE. Semnam cu totii un acord politic, saptamana aceasta, sa ne unim fortele pentru a strange semanturi. Daca justitia nu-si face datoria, nu-i cheama macar la audieri pe membrii familiei care mergeau prin cladire.

Am vazut toti la televizor un grup infractional organizat care au furat voturi, nu au furat portofele. Unul cu rucsacul, unul cu sacul. Nu are rost sa mai asteptam de la vreun magistrat o decizie.

Tu esti seful mafiei, tu declansezi o criza. Prefectul in loc sa aplice legea iti da stare de alerta, gunoaiele sunt pe strada, tot tu tipi cu mafia.

De la PNL nu am primit raspuns daca se alatura acestui demers de furat de voturi. Am vorbit cu domnul presedinte Diaconescu si astept raspuns daca se alatura acestui demers”, a declarat Ciolacu la Romania TV.

Copresedintele USRPLUS, Dan Barna, a anuntat miercuri, inca o data, ca o sustine pe Clotilde Armand in contextul in care pesedistii si-au intensificat campania de strangere de semnaturi pentru referendumul de demitere a primarului Sectorului 1.

„Tot vad in ultima perioada postari despre referendumul din Sectorul 1. Gabriela Firea nici nu sta in Bucuresti, dar este prima pe lista de semnaturi. Victor Ponta s-a grabit si el sa sustina desi sta in alt sector.

Din pacate, PSD nu strange semnaturi pentru a avea un sector mai curat sau pentru a opri risipa din banii cetatenilor. PSD strange semnaturi pentru ca vrea inapoi la butoane si la bani.

De cand a ajuns la primarie, Clotilde Armand a inchis robinetul de bani si diamante pentru firmele de casa si televiziunile pesedistilor, nu mai merge cu spaga pentru a obtine autorizatii de constructie in zone protejate, nu se mai defriseaza padurea Baneasa si parcul Herastrau pentru firmele cu interese imobiliare, au fost demisi sefii Administratiei Domeniului Public Sector 1 si Directiei de Investitii din Primarie care in loc sa apere interesele publice faceau afaceri profitabile.

Clotilde Armand duce o lupta grea cu pesedistii care vor inapoi la butoane, dar are tot sprijinul USR PLUS. E o lupta de durata si de aceea fac un apel la rabdare in randul cetatenilor care locuiesc in Sectorul 1. Aveti incredere in Clotilde! Face curatenie! Aceasta curatenie ii sperie tare pe unii”, a scris Barna pe Facebook.

<