Marian Godină revine cu o postare pe Facebook legată de polițistul implicat în incidentul cu fostul deputat Cristian Boureanu.

<

El dă share unei postări mai vechi a Poliției Rutiere care îl avea ca personaj chiar pe polițistul în cauză. „Postarea asta e de anul trecut. Recunoașteți polițistul?”, scrie Godină, fără a face vreo legătură directă între cele două evenimente.


Din postarea de acum un an a Poliției Române reiese că agentul în cauză – identificat ca Andrei Ovidiu – ajutase la nașterea în siguranță a unui copil, după ce mama, prinsă în trafic, intrase în travaliu. Polițistul este înfățițat cu un buchet de flori în mână, la maternitate. Iată ce scria atunci Poliția Română:

„Imprevizibilul este un atribut care se potrivește cu munca de polițist. În fiecare zi, știm că venim la serviciu pentru a face ceea ce ne-am dorit, să salvăm vieți, să-i protejam pe cei de lângă noi dar, de cele mai multe ori, realitatea ne dovedește că putem face față și altor situații, la care poate nu ne-am gândit niciodată.

Este și cazul colegului nostru, agent principal de poliție Andrei Ovidiu, din cadrul Brigăzii de Poliție Rutieră a Municipiului București, care astăzi, în timp ce se afla în serviciu, a ajutat la venirea pe lume a unei micuțe, de 4 kg., perfect sănătoasă.
Mama fetiței era blocată în trafic, în zona Valea Cascadelor din București, când a intrat în travaliu, astfel încât polițistul, cu sprijinul colegilor, a condus-o în siguranță la Spitalul Filantropia, unde a fost preluată de medici.
Încântată probabil, de semnalele acustice și luminoase de la mașina de poliție, micuța s-a născut înainte de a ajunge la spital. 

Poliția Română îi urează micuței multă sănătate și o așteaptă, atunci când va crește, să facă parte din echipa polițiștilor rutieri”.