Timp liber

In Cernica incepe constructia unui outlet urias, similar cu Pandorf-ul din Austria!

Al doilea outlet al Liebrecht&wooD de pe piața locală va prinde contur de anul viitor. Cel mai târziu, construcția complexului va fi demarată în cel de-al treilea trimestru din 2018. Acesta nu va semăna cu Fashion Outlet Center din Militari, ci vine cu un nou concept.

„Vom începe prima fază cu 12.000 de mp, iar următoare va fi de 8.000 de mp. Va fi un centru open air, cu alei de pe care se poate intra in magazine, pe stilul celui din Parndorf. Avem finanțare, atât din equity, cât și de la bănci”, a declarat pentru ECONOMICA.NET, Sorin Blaga, directorul companiei.

Compania a anunțat încă din 2015 planurile de construcție a noului mall, însă proiectul a fost întârziat. Investiția totală anunțată atunci a fost de 110 milioane de euro. Suprafaţa totală a terenului pe care urmează a fi construit centrul comercial este de 60 de ha.

Loading...

Blaga mai spune că sunt și retaileri noi care vor să intre pe piața din România prin canalul de outlet.

„Oamenii vor să facă cumpărături în centre open air, urmăresc ca în acel loc să aibă posibilități de petrecere a timpului altele decât cele din centrele comericale clasice. Lucrurile se întâmplă destul de vizibil în Europa deja și după foarte multe dezbateri, noi am hotărât să construim un al doilea outlet center, cel de la Cernica, dar va fi un open air center, un model mai puțin vizibil în această zonă a Europei”, completează Blaga.

Liebrecht & wooD a intrat pe piața românească în anul 2001, iar primul proiect dezvoltat a fost centrul comercial Militari din București. În 2007, compania a inaugurat un complexul de birouri Victoria Park din București, cu o suprafață închiriabilă de 20.500 mp.

În 2008 a deschis primul outlet din România – Fashion House Outlet Centre București, ca parte integrantă a parcului de retail West Park ce are o suprafață de 73 400mp. Până în prezent, compania a investit circa 200 de milioane de euro în România.

Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP