Primarul Capitalei, Gabriela Firea, candidata pentru inca un mandat, ii blocheaza pe toti bucurestenii care se plang pe pagina ei de Facebook de absenta apei calde. Firea sustine insa public ca ea este „candidatul oamenilor”, informeaza Aktual24.ro.

<

Numerosi bucuresteni au postat mesaje de revolta pe pagina de Facebook a Gabrielei Firea, insa acestea au fost sterse aproape imediat si autorii lor au fost blocati. Nu este un procedeu nou aplicat de Firea, primarul PSD nu suporta mesajele critice, ci doar pe cele care o felicita.

Iata cateva dintre mesajele care au fost sterse de Gabriela Firea, desi erau formulate civilizat si cu bun-simt.

Printscreen: Kolbay Gabriel/Facebook

Zeci de mii de bucuresteni din sectoarele 2 si 3, in special, au ramas fara apa calda de mai bine de o saptamana. Angajatii Companiei Municipale  Termoenergetica SA refuza sa raspunda la telefoane.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a lansat saptamana trecuta sloganul pentru campania de la alegerile locale sub forma unui acronim al numelui sau: „Forta, Iubire, Realitate, Eficienta, Adevar Oamenilor”. Aceasta a mai scris ca in aceasta perioada „se fac si se desfac aliante politice electorale”, dar ea se aliaza „doar cu oamenii”.

Sursa: Aktual24.ro

Transparenta face diferenta