Cele mai mari PERCHEZITII pe care le-a vazut Bucurestiul! Peste 300 de mascati au descins in aceasta dimineata!

0
529

În această dimineaţă, poliţiştii ilfoveni efectuează 31 de percheziţii în judeţul Ilfov şi în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de şantaj şi camătă.
La această oră,  peste 300 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului de Ilfov efectuează 31 de percheziţii la domiciliile mai multor persoane, din judeţul Ilfov şi municipiul Bucureşti.

<
De asemenea, la acţiune participă şi luptători din cadrul Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române, ai Serviciului Acţiuni Speciale Ilfov, DGPMB şi judeţele limitrofe, precum  şi specialişti criminalişti din cadrul Direcţie Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Activităţile se efectuează în cadrul unui dosar penal, sub directa coordonare a  Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, şi vizează mai multe persoane cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiuniilor de şantaj şi camătă, care fac parte din grupări infracţionale cunoscute.
Pe parcursul cercetărilor s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.