Ministrul de Interne, Marcel Vela, l-a imputernicit pe comisarul-sef Bogdan Berechet sa preia conducerea Politiei Capitalei, anunta surse din MAI citate de Adevarul si G4Media. Berechet l-a inlocuit in functie pe comisarul-sef de politie Radu Gavris, fost sef al Serviciului Omoruri din Politia Capitalei.
Comisarul Bogdan Berechet are doar 38 de ani si lucreaza in Politie din 2002,  fiind cel mai tanar comandant de inspectorat. Anterior a fost comandant al IPJ Valcea, adjunct la IPJ Valcea, sef la Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IPJ Arges, director adjunct la Agentia Nationala Impotriva Traficului de Persoane din cadrul M.A.I., ofiter specialist la Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, I.G.P.R. – Brigada C.C.O. Pitesti si ofiter principal la Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul I.P.J. Arges.
Bogdan Berechet are la activ numeroase cursuri de specializare in tara si strainatate si este doctorand la Scoala Doctorala de Ordine si Siguranta Nationala – Academia de Politie A.I. Cuza Bucuresti in domeniul “Ordine si Siguranta Nationala”. In 2008, Bogdan Berechet a primit titlul de Politistul Anului impreuna cu colegii de la BCCO Pitesti, la categoria Combaterea Criminalitatii Organizate, pentru profesionalismul cu care a instrumentat operatiunea „Casa Iadului“.

<
Transparenta face diferenta