Acasă Politica Cel mai recent sondaj al PSD DA PESTE CAP planurile in Bucuresti!...

Cel mai recent sondaj al PSD DA PESTE CAP planurile in Bucuresti! Vezi cine conduce!

596
Cel mai recent sondaj făcut la nivelul Bucureștiului pare să arunce în aer jocurile politice. Bucureștenii vor vota, dacă ne luăm după acest chestionar, cu PSD în proporție de 37%. PNL a reușit performanța să cadă rău de tot și a ajuns la 24% în topul preferințelor pentru Consiliul General Bucureștiu. ALDE are 12 procente, iar USB are 10. PMP are doar 5%, la fel ca PER.
Informațiile au fost prezentate de Mirel Palada, care mai aruncă o bombă. Marian Munteanu, candidatul retras al PNL din cursa pentru Primăria București, ar fi avut doar 9%, anunta stiripesurse.ro.

”Hai, ca stiu ca tremura camasa pe voi de nerabdare sa stiti cum stau lucrurile. Toti injurati sondajele. Toti le ponegriti si nu mai stiti cum sa mai spuneti ca sint false. Si toti asteptati cu nerabdare rezultatele. Niste principiali.
Votul politic in Bucuresti. Cel mai recent sondaj. Proaspat. In buza momentului de depunere a candidaturilor. Asa arata poza politica in momentul intrarii in campanie.
V-am spus ca Marian Munteanu ar fi luat 9%? Nu v-am spus. Nici nu va spun. Oricum, nu va mai intereseaza. Voi oricum sinteti siguri ca Predoiu cistiga alegerile.”, e mesajul sociologului Mirel Palada, un apropiat al PSD-ului si al lui Victor Ponta.

content-image

<