Acasă Monden Cea mai frumoasa femeie din Capitala este Ioana Basgan, castigatoarea Miss Capitala-Regina...

Cea mai frumoasa femeie din Capitala este Ioana Basgan, castigatoarea Miss Capitala-Regina Bucureștiului!

208

De sâmbătă, 11 decembrie, capitala României are o nouă Regină a frumuseții, în persoana domnișoarei Ioana Basgan, de 19 ani, din București, studentă la medicină generală. Pasionată de modă și de frumusețe, Ioana a fost aleasă sâmbătă, de un juriu avizat, drept cea mai frumoasă tânără din București.

„Ioana a câștigat titlul de Miss Capitala 2021 în urma întregii activități prestate în decursul anului 2021 în domeniul modei, frumuseții, showbiz-ului și a prezentărilor unor branduri renumite de haine, a calificativelor și feedback-ului excelent primit de la clienți, colaboratori și parteneri de business”, spun organizatorii.

Tânăra regină a frumuseții s-a bucurat de un real success la un important târg de nunți care a avut loc în această toamnă, de la Palatul Parlamentului. La eveniment, ea a prezentat rochii de mireasă, ținute casual și rochii pentru ocazii speciale, timp de trei zile, pentru diferite case de modă și artiști vestimentari din București, și a adunat cele mai bune calificative de la colaboratori. Noua Regina a frumuseții din București este recunoscătoare pentru dobândirea titlului și transmite că va încerca să inspire noua generație, să îmbine frumusețea cu educația.

<