Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a confirmat, vineri, la Brasov, ca PNL va forma viitorul guvern. El a anuntat si primele masuri pe care le va lua noul cabinet PNL.
„Ne asumam guvernarea in ciuda bombelor amplasate la temelia statului. Suntem pregatiti sa ridicam Romania din cenusa, din noropi. Avem un partener, cand aceasta tara parea parasita, bombardata. Presedintele Klaus Iohannis a actionat ca un presedinte luptator.

<

Au fost unii care spuneau ca nu este un presedinte jucator. Na, acum o sa-l vedeti jucator, l-ati vazut luptator, o sa-l vedeti si jucator pana nu o sa va mai convina”, a declarat Rares Bogdan.
Rares Bogdan a anuntat ca „toti incompetentii” vor fi dati afara.

 „Va fi prima guvernare in care romanii vor fi la curent cu tot ce se intampla in marutaiele Palatului Victoria, va fi cea mai transparenta guvernare.

 
Vom face un audit la sange si vom identifica toti incompetentii din aparatul birocratic. Noi nu suntem un clan interlop, avem toleranta zero fata de interlopi. Interlopii care au condus tara din Victoriei sau in judete sa se teama”, a detaliat Rares Bogdan.

Transparenta face diferenta