Ce-i pasa ei? O buna parte a Bucurestiului n-are apa calda si Firea se cearta cu membrii Guvernului

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, sustine ca motiunea de cenzura pe care PSD o va introduce la finalul lunii august va fi votata „indiferent de suportul lui Victor Ponta”, ea neexcluzand o colaborare pe termen lung intre partidul acestuia, Pro Romania si PNL.

<

Intrebata duminica, intr-o emisiune la Antena 3, daca in opinia sa alianta dintre Victor Ponta si Robert Negoita pentru Bucuresti se va reflecta in dauna PSD si la votul privind motiunea de cenzura, Gabriela Firea a raspuns ca nu exclude o „colaborare pe termen lung” a Pro Romania cu PNL.

„Este posibil ca aceasta sa fie, de fapt incercarea si interesul sa nu fie doar simbolistica de la Primaria Capitalei ci o colaborare pe termen lung”, a afirmat Gabriela Firea.

Ea sustine ca i „se spune” de mai mult timp ca ar exista „calcule” privind o alianta a Pro Romania cu liberalii, primarul general al Capitalei dand asigurari ca motiunea de cenzura va fi votata indiferent daca parlamentarii Pro Romania o vor semna si sustine sau nu.

„Aceasta (motiunea de cenzura – n.r.) va fi depusa la finalul lunii august si din discutiile pe care le-am avut cu colegii mei vom avea semnaturi si vom avea si voturi astfel incat motiunea sa treaca indiferent de suportul lui Victor Ponta care astazi (duminica – n.r.) a facut un gest atat de nedrept fata de PSD, partidul care i-a oferit cele mai mari satisfactii politice”, a afirmat Firea, citata de news.ro.

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, anunta ca in mod „categoric” social-democratii vor introduce in luna august motiunea de cenzura la adresa Guvernului condus de Ludovic Orban. Liderul PSD sustine ca nu poate exista un „haos mai mare”, nici in ceea ce priveste gestionarea crizei sanitare si nici in ceea ce priveste starea economiei. Ciolacu spune ca s-au strans deja 202 semnaturi pentru introducerea motiunii.