Ce faci sambata dupa-masa? Gasca zurli invita bucurestenii in parc sa intre in Cartea Recordurilor!

Ce faci sambata dupa-masa? Gasca zurli invita bucurestenii in parc sa intre in Cartea Recordurilor!

Sâmbătă (17 iunie), de la ora 18.00, pe Domeniul Știrbey de lângă Capitală, Gașca Zurli își invită fanii la Festivalul Familiei Zurlandia. Părinții și copiii prezenți la eveniment vor cânta și vor dansa în sincron, având astfel șansa să intre în Cartea Recordurilor! E nevoie de peste 2.000 de participanți, pentru a învinge Elveția, țara care deține acum recordul mondial la numărul de persoane care execută aceleași mișcări.

„În 10 ani de când am pornit acest frumos vis Zurli, am întâlnit sute de mii de copii și părinți. Familii minunate care mi-au rămas în inimă și care prin dragostea lor au dus povestea Zurli atât de sus. Așa că am vrut ca după 10 ani să întorc toată dragostea asta, să dau fanilor noștri ceva care să rămână scris în istoria amintirilor frumoase din țărișoara asta. Am decis să fac cel mai mare festival pentru familie din România și am chemat reprezentanții Guinness Book să vadă cu ochii lor ce părinți minunați și ce copii extraordinari are România. Merităm să intrăm în Cartea Recordurilor cu mii de copii și părinți care se joacă impreună și fac aceleași mișcări într-un anumit interval de timp”, spune Mirela Retegan, fondatorul Zurli.

Concursul se dă pe cântecelul și dansul „Repompi”

Părinții și copiii prezenți la evenimentul de sâmbătă vor trebui să cânte și să danseze împreună cu Gașca Zurli cântecelul „Rempompi”. „Acest cântecel se joacă doi câte doi, iar la festival vom forma grupuri a câte 50 de persoane, pe care reprezentanții Guinness World Records le vor monitoriza. Fiecare grup va avea un coordonator, astfel încât toți cei prezenți să știe ce este de făcut. Trebuie să fim peste 2.000 de suflete care să se joace «Rempompi» în același timp. În acest moment, Elveția este țara care deține recordul mondial la numărul de persoane care execută aceleași mișcări, în același timp și pe aceeași melodie. Ne-am pus o dorintă, iar tu ești parte din ea! Pe 17 Iunie, la Domeniul Știrbey, România bate Elveția la joaca în familie”, spun organizatorii într-un comunicat de presă. Biletele pentru eveniment au fost puse în vânzare pe site-ul Zurlandia.

Share this post