Mașina lui Cătălin Botezatu a fost implicată miercuri într-un accident ușor în Capitală: ”n-a mai putut fi controlată și a ajuns să se învârtă singură”, a explicat creatorul de modă.
Accidentul a avut loc miercuri în zona Barbu Văcărescu. Mașina lui Cătălin Botezatu a lovit mai multe autoturisme după ce sistemul de frânare s-a declanșat automat blocând roțile autovehiculului.
”A fost un accident ușor. Mașina pe care o am are un sistem de frânare mai nou. Datorită senzorilor, atunci când alte mașini frânează brusc în apropiere, frânează și ea. Asta s-a întâmplat și ieri. Cineva din fața mea a frânat brusc și a vrut să intre fără să se asigure. Mașina mea a frânat, sistemul blochează și roțile și n-a mai putut fi controlată și a ajuns să se învârtă singură. Așa se întâmplă în asemenea momente. Cam asta a fost tot.”, a spus Cătălin Botezatu pentru MEDIAFAX.
Creatorul de modă a explicat și că în momentul accidentului nu se afla la volan: ”Nu eram în mașină, eram la filmări”.
Botezatu spune că nu e vorba de pagube în urma ciocnirii și că totul a fost cauzat de condițiile de trafic: ”un sistem care practic e bun dar, în România, dacă nu sunt șosele și parcări… Problema cea mai mare a fost că degeaba a frânat pentru că erau foarte multe mașini parcate în scuarul de pe linia de tramvai care nu funcționează și atunci s-a lovit de unele dintre ele”.
Cătălin Botezatu este creator de modă. S-a născut în 1966, la Alexandria. A studiat la Institutul European de Modă din Milano și a lucrat mai multe luni în atelierele lui Gianni Versace. A fost premiat drept cel mai bun creator al anului în România în 1996, 1998 și 2004 iar în 2006 a primit premiul pentru Excelență în Modă din partea Fashion TV.

Transparenta face diferenta