Primarul Gabriela Firea a declarat vineri ca PNL și fostul PDL au condus Capitala în ultimii ani si ca din cauza lor ea nu poate face treaba. Ea a răspuns astfel criticilor primite in ultima vreme din partea bucurestenilor acuzand opozitia de ipocrizie și politicianism. 

<

”Aceste atacuri reprezintă un exercițiu de ipocrizie și politicianism, o încercare disperată a unor politicieni care nu au nici măcar o vagă idee despre cum se întocmește un buget de a arunca noroi asupra unei administrații care se încăpățânează să performeze, în ciuda nenumăratelor piedici și calomnii cu care se confruntă. Să nu uităm că PNL și fostul PDL au condus Capitala în ultimii ani, având o majoritate confortabilă în Consiliul General și un primar general interimar, Răzvan Sava. Ei sunt responsabili pentru faptul că în Capitală, timp de peste un an, nu s-a mai făcut nimic concret pentru bucureșteni în afara unor acțiuni de tip ‘pârjolit câmpuri și otrăvit fântâni’, iar majoritatea proiectelor de investiții aflate în derulare la acea dată au fost blocate”, afirmă edilul general, într-un comunicat transmis de Primăria Capitalei.

Primarul a adăugat că, atunci când a preluat mandatul, a găsit „dezastru” la PMB.

„PNL a lăsat în urmă datorii imense, subvenții neplătite și șantiere încremenite luni de zile. Tot PNL a contribuit din plin și la dezastrul din cele două regii ale Municipalității, RADET și RATB, prin căpușarea lor și prin susținerea unui management neperformant”, a mai adăugat Firea, potrivit Agerpres.

Transparenta face diferenta