Acasă Bani Cat au mai plătit primarii PSD din bani publici pentru sondajele fabuloase...

Cat au mai plătit primarii PSD din bani publici pentru sondajele fabuloase ale lui Pieleanu?

Transparenta face diferenta

Daca vi se pare ca in ultima vreme Gabriela Firea sta tot mai bine in sondajele de opinie aflati ca acestea nu se bazeaza pe meritele doamnei primar ci pe fondurile cu care partidul ii sustine pe cei care fac sondajele.
Sociologul de casa al PSD, Marius Pieleanu, tocmai a primit un contract gras de primaria Sectorului 5, condusa tot de PSD, pentru servicii de monitorizare media. Si asa, banii se intorc la partid!
”Domnul Pieleanu lovește din nou cu cifre stupefiante.
Cine are răbdare să studieze achiziţiile din SEAP, poate constata că domnul primar de la Sectorul 1 este de acord să plătească din banii cetăţenilor pentru monitorizarea presei, prin Administraţia Domeniului Public Sector 1. Cui!? Firmei domnului Pieleanu. Cu siguranţă, directorul de la ADP S1 (anchetat de DNA pentru luare de mită) are mare nevoie să urmărească presa ca să ştie câte panseluţe mai poate planta.
Primăria Sectorului 5 tocmai a cumpărat servicii de monitorizare a presei în valoare de 18.735 Euro fără TVA. Urmează Ministerul Mediului și ADP Sector 1”, scrie pe pagina personala de facebook consilierul Clotilde Armand.

Informatia este dovedita, cu cifre exacte, de portalul ”Banii nostri”: