Dan Cristian Popescu a decis sa candideze cand a vazut problemele si grijile cu care se confrunta locuitorii sectorului 2. Il are ca model pe Rudy Giuliani, fostul primar al New York-ului si este hotarat sa lupte pana la capat in Sectorul 2 pentru a face lumina legat de cheltuirea iresponsabila a banilor publici cat si fenomeenul coruptiei care a cuprins pana in profunzimi angajatii din serviciile publice.

<

”In prima zi cand voi ajunge primar voi avea o discuṭie cu toṭi angajaṭii din Primărie ȋn care le voi prezenta proiectele mele ṣi cum văd eu modul de funcṭionare al instituṭiei ṣi apoi voi alcătui o echipă de experṭi care să ȋnceapă un audit riguros al primăriei”, a declarat Dan Cristian Popescu, intr-un interviu acordat recent stiripesurse.ro.

Dan Cristian Popescu a vorbit si despre probleme traficului din Bucuresti, el identificand cateva solutii.

”Este o problemă destul de complexă care cere mai multe soluṭii. Ar fi construirea de parcări mari la intrările ȋn oraṣ, ȋn Colentina ṣi Pantelimon, construirea de parcări modulare ȋntre blocuri, instituirea de sensuri unice pe străzile secundare dar ṣi parteneriate cu marile centre comerciale care să cedeze, pe timp de noapte, locurile de parcare locuitorilor din zonă”, spune Popescu.

Cat priveste ridicarea masinilor, lucrurile sunt foarte clare.

”Nu reprezinta o solutie ṣi nici nu cred că a fost vreodată. Atunci cȃnd Bucureṣtiul va avea suficiente locuri de parcare putem vorbi despre măsuri coercitive pentru cei care ȋncalcă regulile. Deocamdată nu este cazul. De multe ori, suntem obligaṭi să “improvizăm”. Ṣi chiar ṣi aṣa, există ṣi alte variante, blocarea roṭilor de exemplu”.