Acasă Politica Candidatul PNL la primaria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a depus plangere...

Candidatul PNL la primaria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a depus plangere penala impotriva primarului interimar, Mihai Mugurel Toader!

473

Candidatul PNL la primaria Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a depus plangere penala impotriva primarului interimar, Mihai Mugurel Toader, care se foloseste abuziv de functia pe care o detine dupa arestarea lui Neculai Ontanu si ofera mita electorala.
Cetatenii din Sectorul 2 au prezentat dovezi care arata ca duminica, 15 mai, au fost oferite pungi cu jucarii si dulciuri in cadrul unei festivitati de premiere pentru copiii din sector care au participat la cursurile oferite de Complexul pentru Activitati Recreative si Educatie “Sfantul Pantelimon”. Festivitatea a fost organizata de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Sector 2.
Dan Cristian Popescu a declarat ca primarul interimar PSD, Mihai Toader a fost in sala unde se aflau plasele cu cadouri, dar  iesit si, imediat dupa aceea, si apoiu au inceput sa se dea plasele la oameni.

“Erau pachetele in sala – le-am vazut: erau stivuite pe langa perete sute de pachete. Deci n-avea cum sa nu-si dea seama. Si, oricum, este primarul in functie – adica nu stie ce se intampla in primarie?! In tot cazul: o primarie ajuta oamenii cu bani sau cu alimente in baza unei cereri. Nu poti sa distribui pachete asa, intreband cati copii are omul, cum s-a facut acolo. Nu se pot cheltui banii asa: avem niste pachete si cui vine pe la primarie ii dam. Asta o faci din bani proprii, de Pasti, de Craciun sau cand consideri, dar nu din banii primariei. Cand dai pungi pe care scrie: «Primaria Sectorului 2» si le dai unor oameni chemati sa-l vada pe candidatul la Primarie mi se pare evident ca este mita electorala. Pana la urma, procurorii o sa decida daca este sau nu asa. Este de datoria mea sa depun plangere la Parchet”, a declarat Dan Cristian Popescu pentru psnews.ro.

Nu in ultimul rand, deputatul PNL a dat exemplu de un alt eveniment in masura sa ridice semne de intrebare, la care a participat viceprimarul cu atributii de primar Toader Mugur Mihai.

„Oricum, in fiecare zi, Primaria Sectorului 2 organizeaza evenimente «culturale», unde participa candidatul la Primarie. Deci mi se pare oricum implicarea Primariei mult peste normal in campania primarului interimar. A fost si un concert de 1 Mai, de Pasti, in Parcul Plumbuita, un concert unde de pe scena a vorbit candidatul PSD in calitate de primar, dupa care a coborat printre oameni si le-a impartit pliante electorale. Adica e un alt fapt care va fi sesizat la BEC; poate si la Parchet. Sunt tot felul de concerte, se dau bani, sampanie la oameni… E o bogatie foarte mare in preajma alegerilor si mi se pare cel putin suspecta”, a incheiat liberalul.

<