Acasă Timp liber ”Camioane în Mulţime” va cânta în deschiderea concertului Garbage de la Bucureşti

”Camioane în Mulţime” va cânta în deschiderea concertului Garbage de la Bucureşti

366

Trupa Camioane în Mulţime va cânta în deschiderea concertului pe care grupul american Garbage îl va susţine pe 29 iunie la Arenele Romane din Bucureşti.

Grupul electro-alternative rock românesc a fost format în anul 2000 de Carmen Dincă (voce) şi Emanuel Gheorghe (chitară, clape, producţie). În 2002, a lansat albumul „Plastic”, care cuprinde piesele „Toxic”, „Varianta 3”, „Plastic” şi „Umbra”. Trei ani mai târziu, trupa a intrat într-o pauză de un deceniu. În 2015, a revenit cu piese noi, iar în prezent grupul este alcătuit din Carmen Dincă – voce, Emanuel Gheorghe – chitară şi clape, Matei Căpitanu – bas şi Alex Diniţă – tobe.
Garbage este un grup de rock alternativ, înfiinţat în Madison, în statul Wisconsin, în anul 1994. Trupa este alcătuită din cântăreaţa scoţiană Shirley Mason şi muzicienii americani Duke Erikson (bas, clape), Steve Marker (chitară, clape) şi Butch Vig (tobe, percuţie).
Trupa americană a lansat mai multe piese care au avut succes în anii 1990, precum „Queer”, „Stupid Girl” şi „Only Happy When It Rains”, iar albumul de debut, „Garbage”, a fost lăudat de critici şi apreciat de public, generând vânzări de peste 4 milioane de copii pe plan mondial. Al doilea disc al trupei, „Version 2.0”, lansat în 1998, a ocupat la rândul său primul loc în topul britanic. După materialele discografice „Beautiful Garbage” din 2001 şi „Bleed Like Me” din 2005, trupa americană a lansat „Not Your Kind of People”, în mai 2012. „Strange Little Birds” a apărut în iunie 2016 prin propria casă de discuri a trupei, Stunvolume.
Cele 6 albume de studio lansate până în prezent au fost vândute în peste 17 milioane de copii şi au primit 18 discuri de platină, 10 discuri de aur şi 1 disc de argint. În plus, grupul a primit 7 nominalizări la premiile Grammy, 2 nominalizări la BRIT Awards şi peste 10 nominalizări la MTV Awards.
Formaţia americană a susţinut un concert şi în România, în anul 2012, la festivalul B’Estfest din Bucureşti.
Biletele, disponibile în reţeaua iabilet.ro, au preţuri cuprinse între 110 şi 205 lei, iar în ziua concertului, vor costa între 130 şi 220 de lei. Acestor preţuri va fi adăugată o taxă de 5 lei.
<