Preşedintele USB Nicuşor Dan a anunţat joi că demisionează din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul după opt ani şi jumătate pentru a evita un conflict de interese după preluarea funcţiei de consilier general al Capitalei.

<

„Începând de astăzi voi fi consilier general. Astăzi, după opt ani şi jumătate, demisionez din Asociaţia Salvaţi Bucureştiul, pentru a nu fi în conflict de interese. Opt ani şi jumătate nu e puţin. Aveam proiecte matematice, aveam planuri cu familia, cu prietenii, aveam cărţi de citit. Toate lăsate în aşteptare. Nu ştiu dacă voi ierta, dar sigur nu-i voi uita pe ticăloşii care m-au obligat să-mi neglijez proiectele”, a scris Dan pe Facebook.

De asemenea, Dan afirmă că noul partid USR, cu care vrea să candideze la alegerile parlamentare, este „cea mai importantă cauză”.

„Pe de alta parte, am cunoscut sute de oameni deosebiţi cu care am împărtăşit cauze. A fost o fericire şi o onoare să fim colegi. Uniunea Salvaţi România e cauza cea mai importantă acum. Putem împreună să schimbăm România”, potrivit sursei citate.