Acasă Stiri Bucuresti actualitate Bucurestiul se intoarce la scoala: Toate scolile din Capitala deschise fara niciun...

Bucurestiul se intoarce la scoala: Toate scolile din Capitala deschise fara niciun fel de restrictii

61

Rata de incidenţă a COVID-19 calculată la 14 zile pentru Bucureşti este, miercuri, de 2,87 de cazuri la mia de locuitori, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică.

Cea mai mare rată de infectare cu SARS-CoV-2 în Capitală a fost atinsă pe data de 22 octombrie – 16,54 cazuri la mia de locuitori.

În urmă cu o zi, incidenţa COVID-19 în Bucureşti a fost 3,04.

În urma anunțului DSP București, Inspectoratul Școlar al Municipiului București a anunțat, că începând de joi, 25 noiembrie, toate școlile din Capitală pot relua cursurile față în față.

”Având în vedere actualizarea DSP, conform căreia rata de incidență la nivelul Municipiului București este sub 3/1000, vă rugăm să transmiteți că de mâine, 25 Noiembrie, se poate relua activitatea cu prezență fizică pentru unitățile a căror activitate se desfășura online în baza ratei de vaccinare sub 60%.

Toate aceste unități vor transmite, către inspectoratele de sector, mâine, până la ora 14.00, adresa de informare privind reluarea activității cu prezență fizică, începând din 25 Noiembrie 2021.”, anunță ISMB.

Până acum, unitățile de învățământ din București nu puteau relua cursurile în format fizic dacă nu aveau 60% procent de vaccinare între angajați.

<