Au aparut noi imagini cu actele de violenta la care s-au dedat manifestantii care au marsaluit, luni noapte, pe strazile din Capitala. Un grup de ultrasi a spart in Piata Unirii un automat de sucuri si s-au imbrancit sa il jefuiasca.

<

Iata imaginile, date publicitatii de Marian Godina. Manifestantii au devalizta mai multe statii de autobuz, dupa care s-au inghesuit sa prinda o sticla de suc dintr-un automat pe care l-au spart cu un bolovan.

VEZI VIDEO AICI

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut marti o prima reactie fata de protestele violente de marti noapte. El a sustinut ca „lumea a iesit in strada din disperare, din #saracie”, desi la proteste au participat numerosi membri AUR si numerosi interlopi.

„Nu mai incercati sa vedeti politizare acolo unde e doar #disperare, saracie si sila pentru modul in care guvernati!!! Nu pedepsiti un popor intreg pentru ca nu sunteti voi in stare sa inchideti 5 cluburi care nu respecta regulile. Nu e vina oamenilor ca ati pus statul roman in genunchi si nu sunteti in stare de nimic!

Lumea a iesit in strada din disperare, din #saracie si pentru ca s-a saturat de voi si de #aberatiile voastre! Le-ati distrus locurile de munca! Le-ati tinut copiii fara scoala! Le-ati inchis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care sa le faca cumparaturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi inchideti magazinele!

Solutia nu e cea cu care sunteti obisnuiti, aruncarea vinei pe altii. Solutia este #regandirea restrictiilor aberante introduse. Iar, daca voi nu sunteti in stare, este momentul ca presedintele Iohannis, cel care v-a incredintat aceasta guvernare esuata, sa revina de la plantat copaci si sa-si asume responsabilitatea!

PS: Politicienii # ma acuza ca am spus ca voi merge la Biserica de Paste, desigur respectand toate normele sanitare. Neomarxistilor fara Dumnezeu, chiar si Cancelarul Merkel a recunoscut ca a gresit cand s-a grabit sa le ingradeasca nemtilor acest drept. Treaba voastra e sa guvernati tara, nu sa rescrieti Biblia!”, a scris Ciolacu pe Facebook.