Acasă Bucuresti Bordel deghizat in salon de masaj, descoperit de politisti in Sectorul 4!

Bordel deghizat in salon de masaj, descoperit de politisti in Sectorul 4!

Transparenta face diferenta
Poliţiştii au destructurat o grupare specializată în săvârşirea infracţiunii de proxenetism care acţiona pe raza Sectorului 4 al Capitalei, informează un comunicat de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).
Potrivit sursei citate, vineri, poliţiştii din Capitală au pus în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară şi 34 de mandate de aducere, într-un dosar penal ce viza persoane suspectate de proxenetism.
„În fapt, cei în cauză operau două saloane de masaj erotic cu circuit închis, unde, sub pretextul prestării de masaj erotic, angajatele întreţineau raporturi sexuale cu clienţii, pentru sume de bani cuprinse între 300 şi 500 de lei. La aceste saloane ajungeau clienţi străini, aduşi de taximetrişti, contra unor comisioane”, se arată în comunicatul de presă.
În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Capitalei, au fost ridicate documente contabile ale firmei, obiecte destinate desfăşurării activităţii infracţionale, un autoturism de teren în valoare de aproximativ 20.000 euro, asupra căruia a fost instituit sechestru asigurător, şi au fost reţinute 5 persoane.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, urmând ca suspecţii să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă