Barbat arestat in Bucuresti pentru hartuire! Isi dorea sa devina sclavul unei tinere!

Un bărbat de 30 de ani a fost reținut de polițiștii din Capitală pentru că ar fi hărțuit mai multe luni o tânără al cărei număr de telefon l-a luat de pe parbrizul mașini, parcată pe o stradă din Sectorul 1, potrivit Digi 24.
Individul este cercetat pentru hărțuire și distrugere după ce a zgâriat mașina tinerei pentru că a refuzat să dea curs solicitărilor sale.
O tânără de 28 de ani a sesizat poliția Sectorului 1 la începutul lunii august că ar fi fost abordată de un bărbat necunoscut în timp ce se deplasa pe stradă, care i-a spus că vrea să fie ”sclavul ei”. Femeia a fost sunată de bărbat ulterior pe telefonul mobil, în timp ce se afla muncă, acesta făcându-i propuneri cu tentă sexuală și amenințând-o că îi va distruge autoturismul.
Polițiștii au identificat bărbatul de 30 de ani și au stabilit în urma cercetărilor că acesta i-ar fi lăsat în mânerul portierei autoturismului ce aparținea tineri, mai multe bilete prin care îi solicita acesteia să îl sune pe un număr de telefon.
În urma cercetărilor a rezultat că bărbatul a luat numărul de telefon afișat de tânără pe bordul autoturismului, după care a sunat-o pentru a-i face propuneri indencente și amenințări.

<