Unul dintre suspecţii în cazul asasinării proprietarului unei case de schimb valutar din judeţul Vrancea a fost eliberat recent în baza legii recursului compensatoriu. El fusese condamnat în 2017 la închisoare, pentru trafic şi consum ilicit de droguri, informează Mediafax.
Vrânceanul are 33 de ani şi este unul dintre cei trei bărbaţi reţinuţi luni în Vama Nădlac, în dosarul omorului de la Slobozia Ciorăşti, judeţul Vrancea.
În 2017, el a primit de la judecătorii Tribunalului Galaţi o pedeapsă de doi ani şi opt luni de închisoare pentru trafic şi consum ilicit de droguri. Bărbatul a fost încarcerat la Penitenciarul Focşani, de unde a reuşit să iasă în iulie 2018, fiind eliberat în baza recursului compensatoriu.
El a fost pus în libertate cu mai mult de un an înainte de termenul de ispăşire a pedepsei, stabilit de judecătorii gălăţeni la data de 29 septembrie 2019.
Presupuşii criminali ai omului de afaceri găsit împuşcat în maşină, pe marginea drumului, în Vrancea, au fost reţinuţi luni pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.
Cei trei, printre care se află şi bărbatul eliberat în baza recursului compensatoriu, au fost prinşi luni de către poliţiştii de frontieră la Nădlac, în judeţul Arad, în timp ce încercau să iasă din ţară.
Săptămâna trecută, un bărbat de 61 de ani, asociat al unei case de schimb valutar, a fost găsit pe marginea unui drum judeţean, împuşcat în propria maşină. Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a deschis un dosar penal pentru omor. Cadavrul bărbatului de 61 de ani a fost identificat de poliţiştii din Vrancea, pe marginea Drumului Judeţean 205 R, pe raza comunei Slobozia Ciorăşti, împuşcat în propria maşină. Surse din Poliţie declarau că bărbatul în vârstă de 61 de ani era asociat la o casă de schimb valutar, iar în autoturism a fost găsită o sumă mare de bani, inclusiv valută.

<
Transparenta face diferenta