Circulația în Piața Victoriei este resistematizată, prin asigurarea traficului rutier, două benzi pe sens în fața clădirii Guvernului României, între Bd. Aviatorilor și Calea Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu.
Traficul rutier se desfășoară pe Calea Victoriei, B-dul Ion Mihalache, Str. Buzești și B-dul Lascăr Catargiu.
Circulația rutieră este afectată pe Șos. Kiseleff de la Piața Arcul de Triumf până la Piața Victoriei, respectiv pe Șos. Kiseleff de la Piața Arcul de Triumf până la Piața Presei Libere (zona centrală).
Se permite circulația pe Str. Arhitect Ion Mincu.
La nevoie se va restricționa traficul și pe Str. Paris și breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piața Victoriei.
Restricțiile circulați afectează traficul de astăzi până vineri, între orele 09:30 – 21:00.
Transportatorii şi taximetriştii care fac parte din Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) vor protesta în faţa sediului Guvernului.
Transportatorii acuză că proiectul de Ordonanţă de Urgenţă pentru modificarea a două articole din Legea 38/2003 s-a blocat pe traseul de avizare şi cer scoaterea în afara legii a tururor platformelor online care fac servicii de transport de persoane nedeclarat, nefiscalizat şi neautorizat conform legislaţiei în vigoare.
RUTE OCOLITOARE
Arcul de Triumf – Str. C-tin Prezan – Piața Charles de Gaulle – Calea Dorobanți
Piața Presei Libere – Piața Montreal – Bd. Mărăști – Bd. Ion Mihalache.

<
Transparenta face diferenta