Centrul Infotrafic al Poliției Române anunță că luni dimineață se circulă în condiţii de iarnă pe A2 Bucureşti – Constanţa şi pe A4 Ovidiu- Agigea. Şapte judeţe din sud-estul țării şi Capitala sunt sub cod galben de ninsori până luni, la ora 20:00, ca urmarea avertizării emise de meteorologi pentru sudul Munteniei şi pentru cea mai mare parte a Dobrogei.
Conform sursei citate, pe A2, între kilometrii 10 (loc. Glina, jud Ilfov) şi 130(loc Borcea, jud Călărași)), ninge iar pe alocuri s-a depus un strat subțire de zăpadă. Se acţionează şi se împrăştie material antiderapant. Între Fetești și Constanța plouă, iar carosabilul este ud, existând risc de acvaplanare.
Polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu prudenţă sporită, viteză redusă, să mărească distanţa în mers între autovehicule şi să se asigure temeinic la efectuarea manevrelor de schimbare a benzii de circulaţie.
Conform meteorologilor, în intervalul 30 noiembrie, ora 05:00 – 30 noiembrie, ora 20:00, sunt anunţate ninsori moderate cantitativ în sudul şi estul Munteniei şi în cea mai mare parte a Dobrogei.
Sunt sub avertizare cod galben Capitala și județele Teleorman, Giurgiu, Călăraşi, Ialomiţa, Brăila, Constanţa, Tulcea.

<
Transparenta face diferenta