Gabriela Firea a sustinut, vineri, intr-un interviu cu Dana Budeanu ca nu are nicio vina legat de lipsa apei calde din Capitala, ea afirmand ca este un complot impotriva ei.

<

„Ce am promis impreuna, eu si echipa politica, nu se intampla in Bucuresti. (…) Aceste CET-uri le-au tinut special in revizie, multi timp, special ca sa ne creeze o problema si sa avem in multe cartiere deficiente in livrarea apei calde”, a sustinut Firea.

„Eu nu cred ca li s-a parut important sa dea drumul la apa pentru ca in general ei nu prea fac dus”, a intervenit Budeanu.

„Au iesit acum intentionat cu mesaje, daca ne votati pe noi de luni aveti apa. Asta a fost monstruozitate. Ei au oprit apa ca sa dea vina pe mine”, a completat Firea.

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR/PLUS la Primaria Capitalei, a declarat joi, pentru B1 TV, ca principala sa contracandidata, Gabriela Firea (PSD), nu a vrut sa participe la o dezbatere electorala cu el, pentru ca asa s-ar fi vazut adevaratul bilant al mandatului ei la Primaria Capitalei. Dan a mai spus ca multi bucuresteni nu au apa calda si sunt sanse ca, la iarna, „situatia sa fie mult mai grava”.

Acum bucurestenii nu au apa calda. Sunt sanse mari ca, la iarna, situatia sa fie mult mai grava decat in toate celelalte ierni de pana acum si companiile de caldura din Bucurestiului, Termoenergetica si Energetica, sunt conduse de un om care are formatia de politist si un om care are formatia de chimist. Desi acolo tu ai nevoie de specialisti”, a declarat Nicusor Dan.

Transparenta face diferenta