Bucuresti

Asta era marea problema a bucurestenilor din Sectorul 1: Nu aveau revista glossy finantata din bani publici!

Primăria Sectorului 1, condusă de Daniel Tudorache (PSD), a primit cinci oferte pentru contractul estimat la peste 2,75 milioane de euro pentru a realiza, edita, tipări și distribui revista instituției în următorii patru ani.

Printre ofertanți apar nume ca Burda România (terț sustinator pentru Euro Standard), Ringier (având ca subcontractant RA Monitorul Oficial) și Chelgate UK, sucurala București (companie care a realizat, în trecut și revista Regio, pentru Ministerul Dezvoltării), informează Pagina de Media.

Loading...

Cele cinci oferte sunt următoarele:

  1. Stefadina Comserv SRL
  2. Euro Standard SRL (având ca terț susținător pe Inkorporate Print SRL și Burda România)
  3. Chelgate LTD UK Sucursala București (lider de asociere), având ca asociat pe Artprint SRL și subcontractant pe Wingman SRL
  4. Ringier România ( avand ca subcontractant RA Monitorul Oficial și Inbox Marketing SRL)
  5. Romprint Fusion SRL, având ca asociat pe Cross Media Premium

Câștigătorul licitației se va ocupa pentru următorii patru ani de Buletinul informativ al Primăriei Sectorului 1. Va asigura tot: de la redactare și editare (cu jurnaliști și fotoreporteri) la distribuție (publicația e gratuită).

Primăria Sectorului 1 a decis să aloce 2,7 milioane de euro pentru Buletinul Primăriei, pentru următorii ani. Publicația va apărea cel puțin trimestrial; în situațiile în care va fi necesar (în funcție de volumul și caracterul informațiilor), publicația poate apărea cel mult lunar.

Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP