Asociatia Pro Infrastructura prezinta, vineri, imagini aeriene cu Pasajului Doamna Ghica din Bucuresti si afirma ca lucrarile sunt in stadiu incipient, ”desi primarul Firea afirma in mod mincinos ca pasajul va fi finalizat in aceasta toamna”.

<

Asociatia Pro Infrastructura prezinta, vineri, imagini aeriene cu Pasajului Doamna Ghica din Bucuresti, aflat la intersectia Soselei Colentina cu Strada Doamna Ghica (inelul rutier secundar al capitalei) din Sectorul 2.

”Desi primarul Firea afirma in mod mincinos ca acest proiect va fi finalizat in aceasta toamna, se poate observa cu ochiul liber ca lucrarile sunt intr-un un stadiu incipient, executandu-se operatiuni la fundatiile podului, relocari de utilitati sau la bretelele prin care va fi deviat traficul. In plus, licitatia pentru realizarea tablierului metalic a fost anulata recent”, a transmis Asociatia.

Reprezentantii acesteia cer autoritatilor locale ”mai multa responsabilitate in declaratii, canalizandu-si astfel energia spre adevaratele blocaje ale proiectelor de infrastructura din Bucuresti”.

”Asa va arata Pasajul Doamna Ghica! Imagini in premiera! Lucram intens pentru a fi gata in aceasta toamna. Astfel, se va rezolva problema traficului din aceasta zona foarte aglomerata – Colentina/Obor”, a scris Gabriela Firea pe Facebook, la inceputul lunii iunie, aminteste news.ro.

Transparenta face diferenta