Sport

Armata a dat Steaua in judecata! Cere peste 36 de milioane de euro DAUNE!

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) „Steaua” București a formulat astăzi, 20 septembrie, la Tribunalul București, prin consilierul său juridic, locotenent-colonel Florin Talpan, o acțiune în instanță pentru recuperarea prejudiciului cauzat de folosirea ilegală a mărcii „Steaua București” de către clubul de fotbal FCSB în perioada 2004-2014, informează un comunicat remis AGERPRES.

Acest demers reprezintă o etapă în cadrul acțiunilor procedurale obligatorii prevăzute de lege pentru punerea în aplicare și menținerea efectelor Deciziei nr. 3425/2014 a Înaltei Curți de Casație și Justiție, precizează comunicatul.

Loading...

Clubul Sportiv al Armatei (CSA) ”Steaua” București reamintește că, anterior acțiunii de astăzi, CSA a procedat la evaluarea mărcii „Steaua București” și a notificat FCSB cu privire la valoarea prejudiciului stabilită de evaluator.

Expertul consultat de CSA Steaua a stabilit că prejudiciul pentru perioada 2004-2014 este de 36.826.310 euro (165.718.395 lei).

CSA a notificat clubul de fotbal Steaua să plătească prejudiciul în urmă cu două luni, pe 13 iulie, dar gruparea patronată de Gigi Becali nu s-a conformat, astfel că CSA Steaua a demarat acțiunea în justiție pentru recuperarea prejudiciului.

Loading...
Click pentru a comenta

Lasa un Raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spre TOP