Apar una dupa alta si nimeni nu stie nimic! Inca o cladire MONUMENT ISTORIC din centrul Bucurestiului, a treia, varuita ca o casa de la tara!

0
411

In centrul Bucurestiului, pe Calea Victoriei, o a treia cladire – monument istoric a fost spoita cu vopsea. E vorba despre imobilul pe de str. Franceză nr. 2, colț cu Calea Victoriei, dupa cum arata o fotografie realizata de Edmond Niculusca.
Reamintim ca ieri alte doua cladiri au fost vopsite partial – una in alb si apoi gri, alta in roz, ambele monumente istorice, ambele pe Calea Victoriei.
Muncitorii care vopseau vechiul bloc Rosenthal au declarat astazi dimineata pentru doi reporteri HotNews.ro, separat, ca fac lucrarile la solicitarea Primariei Capitalei.
Tot astazi insa, Primaria Generala a Capitalei a sustinut ca varuirea celor doua cladiri de pe Calea Victoriei – blocul Rosenthal  si fostul casino Victoria – este ilegala si constituie infractiune.
PMB sustine ca primarul Gabriela Firea a solicitat Politiei Locale sa trimita de urgenta echipaje care sa cerceteze situatia.

<