Acasă Bani Anunt FARA PRECEDENT de la Cora! Premiera in tot Bucurestiul!

Anunt FARA PRECEDENT de la Cora! Premiera in tot Bucurestiul!

605

Serviciul coraDrive, lansat în 2013, în hipermarketul cora Lujerului din Capitală, a ajuns la o medie de peste 50 de comenzi pe zi, astfel că, în luna aprilie a acestui an, retailerul a extins platforma cu livrare de tip drive și în celelalte trei hipermarketuri deschise în București, potrivit datelor transmise de companie.
Comerțul modern românesc a bifat, în decembrie 2013, o premieră: Cora a deschis primul hipermarket online din țară cu servire direct în mașină, scrie News.ro. Altfel spus, clienții consultă oferta de produse online, își trimit lista de cumpărături, iar când ajung la hipermarket, produsele le sunt încărcate în mașină.
Serviciul coraDrive a ajuns în prezent la o medie de peste 50 de comenzi pe zi, coșul mediu de cumpărături depășind 220 de lei, potrivit datelor transmise anterior de companie.
În prezent, ”coșul de cumpărături la coraDrive este, în medie, de trei ori mai mare decât cel din magazin, un raport generat în primul rând de faptul că este mult mai comod să comanzi online, iar cumpărăturile să fie ridicate ulterior din magazin sau să îți fie livrate acasă”, arată retailerul.
Înițial, clienții care cumpărau produsele online, prin intermediul coradrive.ro, le ridicau ulterior din magazin, dar din decembrie 2014, retailerul a lansat și opțiunea de comandă online cu livrare la domiciliu, printr-un parteneriat cu firma de curierat TNT România. Comanda minimă este 50 lei, iar costul transportului este de 15 lei.
Acum, peste 60% din comenzile de pe platforma e-commerce sunt cu livrare la domiciliu, potrivit datelor companiei. Clienții coraDrive cumpără, în special, apă, bauturi, produse proaspete, cum sunt fructele, legumele, carnea sau lactatele, dar și detergenți.

”Până la începutul acestei luni a funcționat un singur punct drive, la cora Lujerului, lansat în 3 decembrie 2013, din aprilie 2016 sunt patru puncte coraDrive, în toate cele patru hipermarketuri din București – Pantelimon, Lujerului, Sun Plaza și Alexandriei”, potrivit sursei citate.

În total, coraDrive a avut peste 10.000 de clienți, din București și zonele limitrofe, iar obiectvul retailerului este ”extinderea cât mai rapidă a serviciului la nivelul întregii țări, astfel încât oricine să fie la un click distanță de produsele favorite din magazinele cora”, arată aceleași date.
Primul punct coraDrive din afara Bucureștiului va fi în Constanța, la Cora Brătianu, mai spun reprezentanții companiei.

<