Cristian Popescu Piedone nu poate candida la Primăria Sectorului 4, au decis judecătorii de la Judecătoria Sectorului 4. Decizia NU e definitivă, iar Piedone are 24 de ore să facă o contestație la Tribunalul București.
Este vorba despre o contestație depusă de Asociația Victimelor din clubul Colectiv.
Iată minuta instanței:
” Admite exceptia nulităţii cererii invocată din oficiu. Anulează contestaţia formulată de petentul Marin Mario Cezar în contradictoriu cu intimatul Popescu Cristian-Victor-Piedone, ca nesemnată.
Respinge excepţia autorităţii de lucru judecat invocată de petenţii Gheorghe Pipera, Iancu Eugen Cătălin, Hogea George Narcis, Golu Adrian, Corcău Alexandru Constantin, ca neîntemeiată.
Admite contestaţiile la legea electorală, conexate, forumulate de petenţii Eleonora Arjoca, Gheorghe Pipera, Iancu Eugen Cătălin, Hogea George Narcis, Golu Adrian şi Corcău Alexandru Constantin în contradictoriu cu intimatul Popescu Cristian-Victor-Piedone.
Respinge candidatura intimatului Popescu Cristian-Victor-Piedone pentru funcţia de primar al sectorului 4 Bucureşti.
Cu apel în termen de 24 de ore de la pronunţare, cererea de apel se va depune la Tribunalul Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii acesteia. Hotărârea nu se comunică conform art. 54 alin. (5) din Legea 115/2015. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 27.04.2016, ora 18.”

<