Angajatii PMB merg in teambuildinguri pe banii nostri!

O firma care vreme de aproape patru ani nu a avut niciun angajat s-a reactivat peste noapte, de cand Gabriela Firea a venit la primaria Capitalei, si acum intermediaza zeci de excursii si vacante pentru angajatii din primarie. Problema este ca bugetarii merg la teambuildinguri pe banii nostri.
Informatia a fost facuta publica pe pagina de facebook ”Banii nostri”, unde sunt prezentate si documente care sustin cele afirmate.
”B.D. la munte și la mare este de foarte mare actualitate in zilele noastre.
O gramada de functionari din institutii publice din subordinea PMB beneficiaza de traininguri la mare sau la munte, in plin sezon, printr-o firma ACEF TRAINING SRL cu zero angajati in perioada 2013 – 2016, dar care pare sa fi devenit foarte activa in ultima perioada”, scrie ”Banii nostri”.
Iata mai jos cateva exemple de contracte incheiate cu ACEF TRAINING in ultima perioada:

Dupa cum se poate observa, angajatii din primarie se bucura de stagii de pregatire in hoteluri bune, la munte si la mare, inclusiv in Mamaia, statiunea numarul 1 de pe litoral.
Situatia ridica mari semne de intrebare mai ales daca ne uitam la ce activitate a avut firma in cauza pana sa ajunga Gabriela Firea la primarie.

Conform graficului de mai sus, firma nu a avut niciun angajat din 2013 pana in 2016.

<