Angajata a Gabrielei Firea la Primaria Capitalei, platita cu 100 de lei de PSD sa protesteze in fata Palatului Cotroceni

1
2488

Cateva zeci de manifestanti, majoritatea oameni in varsta, s-au aflat sambata si duminica in fata Palatului Cotroceni si, respectiv, in fata DNA pentru a cere demiterea Laurei Codruta Kovesi. O parte dintre acestia au fost prezenti si la contramanifestatiile din februarie 2017 din fata Palatului Cotroceni, cand i-au cerut lui Klaus Iohannis sa-l lase pe premierul Grindeanu sa lucreze.
Printre protestatarii de sambata din fata Palatului Cotroceni s-a aflat si Ecaterina Manolescu. Declaratiile sale au devenit virale pe retelele de socializare dupa ce a spus ca „Iohannis are ranjet de nazist” si ca „hastag Rezist” a „spalat creierile la tineri”, pentru ca Iohannis sa se foloseasca de acestia ca sa distruga Romania.
„Tradatori de tara si de neam, astia sunt hastag Rezist. Care ne-a impartit familiile in doua. Le-a spalat creierile la cei tineri. Le-a spalat creierile, da? Si de ce sa vina Soros? De ce sa vina nemernicii si tradatorii sa ne distruga tara? Sa isim cu totii in strada. Am un fiu care tine cu nemernicii astia. De ce? Pentru ca i-a spalat creierii. Aceia nu sunt oameni, aceia sunt tradatori ai acestei tari, care sunt angajati de Iohannis, pusi de Iohannis. Iohannis este sorosist. Iohannis este cu Macovei. Iohannis este cu Kovesi. Iohannis are ranjet de nazist. Ranjet de nazist! De ce parintii lui nu l-a luat in Germania si a ramas in Romania?”, spunea Manolescu intr-un reportaj realizat de Recorder.

Ecaterina Manolescu a iesit in evidenta si in timpul protestelor de la Palatul Cotroceni din februarie 2017, cand PSD a organizat contramanifestatii in paralel cu cele din Piata Victoriei. Manolescu era foarte activa si atunci, vociferand impotriva „nazistului Iohannis” pentru ca nu il lasa pe premierul Sorin Grindeanu sa munceasca. Numele ei a aparut atunci pe un tabel intocmit de PSD Sector 5 cu persoanele care au venit sa manifesteze in fata Cotroceniului. Manolescu semnase ca a incasat 100 de lei.

Captura via cetin.ro

Conform paginii sale de Facebook, Ecaterina Manolescu inca mai lucreaza la ALPAB (Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti), institutie aflata in subordinea Primariei capitalei, care este condusa de vicepresedintele PSD Gabriela Firea.
Sursa: Aktual24.ro

<

1 COMENTARIU

  1. Niste nenorociti de oameni care ptr.o suma modica de bani sunt in stare sa-si vanda intreg neamul. Rusine sa va fie nemernicilor si sa nu uitati ca in viata totul se plateste mai devreme sau mai tarziu !