Ancheta la Ambulanta Bucuresti: Salvarea a ajuns in 25 de minute la accidentul de marti seara, soldat cu un deces!

0
758

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) s-a autosesizat în cazul accidentului de marți din Capitală, când o femeie a murit în mașina sa care a luat foc.
DSU a cerut Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) să verifice timpul în care a ajuns prima ambulanță la fața locului, dar șid eciziile luate de comandantul intervenției, întrucât martorii spun că medicii au sosit la 25 de minute distanță de la primul apel.

<

“În urma imaginilor distribuite pe rețelele de socializare privind intervenția echipajelor de urgență la un accident rutier, petrecut în cursul serii de 7 noiembrie a.c., zona Baicului, și soldat cu decesul unei persoane, rănirea altei persoane, precum și declanșarea unui incendiu care a cuprins șase autovehicule, Departamentul pentru Situații de Urgență face următoarele precizări:

După analiza acestor imagini filmate, Departamentul pentru Situații de Urgență s-a autosesizat și, din dispoziția secretarului de stat, șef DSU, dr. Raed Arafat, a fost solicitată conducerii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, în regim de urgență, efectuarea unei verificări asupra timpilor de reacție și a deciziilor luate de comandantul intervenției, urmând a fi comunicate, ulterior, concluziile acestei verificări”, se arată pe pagina de Facebook a DSU.
Accidentul în care au fost implicate 4 mașini a fost produs de la șoferiță neatentă. În urma impactului mașinile au luat foc.