Ana Birchall i-a spus in fata lui Iordache: „Sa va cereti scuze pentru raul facut Justitiei”

Ana Birchall, fost ministru al Justitiei, i-a cerut miercuri in Parlament lui Florin Iordache (PSD) sa isi ceara scuze pentru „raul facut justitiei”. In momentul interventiei lui Birchall, Iordache conducea sedinta Camerei Deputatilor.

<

Pe ordinea de zi a sedintei se aflau mai multe proiecte de lege cu impact asupra justitiei, precum gratierea unor pedepse privative de libertate sau de modificare a Codului de procedura penala.

„Am reusit sa iau si cuvantul accentuand ca aceste propuneri legislative toxice trebuiesc respinse.. si da am si spus ca este ironic ca tocmai o persoana care a facut atat de mult rau justitie conduce sedinta de azi… si ca ar trebui sa isi ceara scuze! O sa fie interesant cum va vota Iordache si initiatorii acestor legi toxice!

Va spuneam azi dimineata ca astazi in sedinta Camerei Deputatilor, sunt scoase din sertar, pentru a fi discutate si votate, initiative legislative cu impact in domeniul justitiei!Un lucru foarte bun si sper ca toate sa cada la vot! Nu pot sa nu ma amuz ca sedinta Camerei Deputatilor este condusa de faimosul Iordache tocmai cand se discuta aceste proiecte de legi (gratiere, amnistie, executarea pedepselor privative de libertate) care daca ar fi adoptate ar face foarte mult rau justitiei si actului de justitie! Sa ne intrebam oare ce este in sufletul lui Iordache!?”, a scris Birchall pe Facebook.