Nicuşor Dan avut parte de un eşec după ce a pierdut alegerile locale. Acesta nu a fost votat în nicio comisie din Consiliul General, informează Hotnews.
Nicuşor Dan a candidat pentru comisiile de Patrimoniu şi Utilităţi, însă politicienii nu l-au votat şi ne referim aici la majoritatea PSD-UNPR-ALDE.

<

„PSD a chemat  pe rând partidele la negocieri. Noi am spus că nu vrem preşedinţi de comisie şi secretari, în schimb vrem reprezentanţi proporţional cu numărul de mandate obţinute în Consiliul General, aşa cum prevede legea. Sunt 16 comisii a câte 7 oameni, deci 112 poziţii şi noi fiind 15 consilieri din 55, ne reveneau 30 de locuri. Ei au spus că sunt de acord şi am făcut nominalizările. Azi au spus că vor comisii şi cu 9 membri, că toate partidele să aibă oameni în comisii. Însă, în nouă situaţie noi trebuia să avem 36 de reprezentanţi, nu 30, ca să se respecte proporţionalitatea. Noi am cerut cele 6 poziţii în plus. Ei s-au enervat şi m-au tăiat de la toate comisiile. Şi Roxana Wring a fost scoasă de la Comisia de Cultură, rămânând doar la cea de Urbanism”, a declarat Nicuşor Dan pentru Hotnews.

Nicuşor Dan subliniază faptul că are loc o ilegalitate şi va cere modificarea componenţei comisiilor de specialitate. Voci din alte partide califică situaţia în care se află preşedintele USB, drept absurdă.