„Una din cele mai importante probleme ale sectorului 5 – anveloparea termică a blocurilor –  este tratată in bătaie de joc de administrația PSD”, acuza Marius Vintila dupa ce Libertatea a dezvaluit că firma Star Pro Center INTL va primi in baza unui contract suma de 13 milioane de euro.
„Finalul de an a adus o noua oportunitate de sifonare a banilor publici prin acordarea de lucrări de milioane de euro unor firme de apartament.
Din nou presa ne semnaleaza afacerile dubioase din sectorul 5, blestemat parca sa fie administrat de PSD. Dupa milioanele din buzunarul cetatenilor aruncate pe festivitati de slavire a propriei persoane, dupa tentativele de achizitii suspecte de cladiri si terenuri, Florea loveste din nou: in sectorul in care in 3 ani nu s-a anvelopat nici macar o scara de bloc, primarul ZERO incredinteaza misiunea unei firme dubioase de casa.
Dincolo de trecutul pestriț al firmei și patroanei care au câștigat un contract de 13 milioane de euro pentru a anvelopa 46 de blocuri, nu putem sa nu ne întrebam cum au arătat criteriile de selecție. Cum e posibil ca o firma cu un singur angajat și fără sedii funcționale, sa fi câștigat un contract de o asemenea valoare și de o asemena importantă.
Probabil selecția s-a făcut prin Anunțul de la A la Z, acolo unde numărul de telefon al firmei a rămas încă activ.”, transmite Vintila printr-un comunicat.
Transparenta face diferenta