Editia din 2018 a East European Comic Con se anunta a fi una dintre cele ambitioase de pana acum. Pe lista de invitati sunt inclusi actori din Game of Thrones, Harry Potter, Supernatural, The Originals si Sherlock.
Dupa ce au incantat fanii inca din 2013, organizatorii East European Comic Con promit inca un eveniment de neuitat. Actorii invitati la eveniment au jucat in unele din cele mai indragite seriale si filme din lume, printre care Game of Thrones si Harry Potter.
Din seria Game of Thrones, vin Staz Nair si Gethin Anthony. Nair l-a interpretat pe Qhono, un luptator Dothraki si locotonent in armata Targaryen, in sezoanele 6 si 7 ale serialului. Cei mai vechi fani Game of Thrones il tin minte pe Gethin Anthony in rolul lui Renly Barantheon din primele sezoane.

Fanii Harry Potter vor avea ocazia sa il cunoasca pe Chris Rankin, ce a jucat rolul lui Percy in seria indragita. East European Comic Con il va avea invitat pe Jim Beaver in toate cele 3 zile ale evenimentului, cunoscut pentru rolurile lui din Supernatural si Breaking Bad.

Andrew Scott, indragit pentru rolul celebrului Moriarty din seria Sherlock, va fi prezent la eveniment duminica.

Cu doar cateva zile inainte de inceperea evenimentului, lista de actori invitati la eveniment a suferit o schimbare importanta: Giancarlo Esposito (care a jucat in Breaking Bad si Better Call Saul) a anuntat ca nu mai poate participa. Esposito va fi inlocuit de Daniel Gillies, care a interpretat rolul lui Elijah Mikaelson in serialul The Originals.

East European Comic Con are loc, pentru al 5-lea an consecutiv, la Romexpo si va incepe pe 18 mai.

<
Transparenta face diferenta