Un nou mesaj delirant al lui Aurelian Badulescu, consilier general PSD si om de incredere al Gabrielei Firea. El spune ca „nu le-am luat gatul” parintilor unor lideri USR PLUS la Revolutie, printre care il enumera si pe Vlad Voiculescu, pentru ca este „crestin”. „De licheaua asta patentata, o sa avem noi grija in Consiliul General”, promite insa Badulescu.

<

„Dupa ce au trimis elitele politice si intelectuale la canal si au distrus toate sperantele de prosperitate ale romanilor, brigadierii au plodit. Odraslele lor s-au facut mari. S-au varat ca sobolanii in PCR si in Securitate.

La revolutie, crestini fiind, nu le-am luat gatul. Astazi, plozii copiilor brigadierilor si ai agentilor NKVD vor sa ia toata puterea.

Oratanile securistilor s-au imbracat in odajdiile progresiste. Fiindca e moda. Cred ca le-a venit otrepelor vremea. Si-au epilat piepturile, si-au pensat sprancenele si si-au pudrat nasucurile, peste surtuc si-au tras diagonale curcubeu si se pozeaza in noua elita.

Ei sunt cei care, prin blestemul istoriei, fac figura OMULUI NOU. A acelui individ gregar, isteric si urlator ca tata comunala.

In ciuda istoriei si a evidentelor, cuibariti in USR au lansat mesajul ‘Copiii nostri vor lucra pentru copiii lor!’

Din negura istoriei si din prea multa bunatate a poporului crestin, si-au indestulat conturile din strainatate si si-au trimis bastarzii cu damf progresist.

Vlad Voiculescu, un nepot de securist, vrea sa puna mana pe toate spitalele din capitala, el neavand nicio pregatire in domeniu. Faptul ca l-au poleit cu aura de biciclist, aducerea medicamentelor din strainatate, tot o fapta penala ramane. De licheaua asta patentata, o sa avem noi grija in Consiliul General”, a scris Badulescu pe Facebook.

Transparenta face diferenta