Acasă Transport Accidente in LANT pe Autostrada Soarelui! Traficul este BLOCAT!

Accidente in LANT pe Autostrada Soarelui! Traficul este BLOCAT!

506

Autostrada Soarelui este blocată din cauza unor accidente în lanţ. E haos total pe drumul spre mare.
Doua accidente care au dus la tamponari in lant in care au fost implicate aproape 16 masini au blocat traficul sambata dimineata pe Autostrada Soarelui, sensul spre mare. Doua caramboluri au avut loc in aceasta dimineata pe autostrada.
Noua autoturisme s-au ciocnit kilometrul 109 pe sensul de mers catre Constanta. Traficul este blocat, iar echipajele pompierilor au intervenit pentru a scoate masinile pe banda de urgenta. In zona se circula cu viteza redusa, iar soferii sunt rugati sa nu opreasca fara motiv pe banda de urgenta.O alta tamponare s-a produs in jurul orei 6:30, in care au fost implicate sapte masini. Din primele informatii nu sunt victime implicate in cele doua ciocniri.

„In jurul orei 6:30, la kilometrul 114, in zona Drajna, pe sensul de mers catre Constanta, s-a produs o tamponare in care au fost implicate sapte autoturisme. De asemenea, in jurul orei 7:30, la kilometrul 109+900 de metri, s-a produs o alta tamponare in care au fost implicate noua autoturisme. Autovehiculele implicate au fost scoase pe banda de urgenta, insa in zona se circula cu viteza redusa”, anunta infotrafic, conform ProTV.

<